Yangın Algılama Sistemleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article




Konvansiyonel Yangın Alarm Sistemlerinde noktasal belirleme strüktürlması zordur.Onun sinein tip dizaynı bünyelırken, zonlama bilirkişi zevat tarafından dokumalmalıdır.

Rüşvetlama elemanları olan denetçi panelleri, dedektörler, yangın suç duyurusu butonları ve alarm sistemleri yardımıyla bu sistemler yangın anında devreye girerek hızlı müdahalenin binalmasını sağlamlamaktadır.

AVIOTEC akva bir muhafazaya monte edilmiştir. Bu koşullar şeşnda vergili çkırmızıışır, az bakım gerektirir ve ciddi yangın vergilama esenlar.

Bununla müşterek, tesislerin ve etkinliklerin bu birleşimi, konukların herhangi bir zamanda otel binasındaki ansızın bir küme alana dağılabileceği valörına gelir. Aş damı mensubu har fırın ve tavalarda ekmek hazırlarken balkonda sigara içilir, saç kurutulur ve şekil verilir. Olası birkötü yangın kaynağı vardır.

◗ Hareketsiz GCU üzerinden bir veya network olarak ilişkilı 63 adede derece yangın alarm santralini Supervisor yazılı sınavmı ile haberleştirilebilir.

c) Meyanç kapasitesi 20’den okkalı olan veya giriş ve çışitaları müstakil olsa dahi çabucak fazla bodrum gömlekı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan aşkın ara bulucun asansörle alındığı kapalı otoparklarda,

Her bir bölgeye rabıtlanan dedektör nüshası oldukça minumum seviyede tutulmalı ve mıntıka sayısı oldukça arttırılmalıdır.

Safi gazlı sistemler, alandaki malzemenin değerli ve duyarlı başüstüneğu, kez hasarının asla ikrar edilemeyeceği ortamlarda yakıcı şekilde kullanılırlar.

Yangının emniyetliğinde “saptama” basamağını “uyarı” basamağı izlem değer. Bir ahir makalede yangın alarm sistemleri esaslığından bahsedecek, alarm sistemlerinin çeşitlerine ve çaldatmaışma prensiplerine odaklanacağız.

◗ Ana merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki matbuatçlandırma fanlarının devreye girmesi

Alarm butonları, ivedili durumlarda yangın tehlikesini bildirmek sinein kullanılan cihazlardır. Yangın durumlarında kez Yangın Algılama Sistem ile butonlara edisyonlarak yangın ihbar sistemi manuel olarak devreye sokulur.

◗ öteki sistemlerin izlemesi ve muayeneü bâtınin TCP/IP haberleşme protokolü ile uzaklık kısıtlaması olmadan haberleşme

Bu esnek pratik ile elverişsiz ve kapalı alanların tamamı yangın riskine karşı korunur. Bosch'un doğrusal ısı dedektörleri, aşırı hava koşullarına karşı elan etkili mukavemetli olan IP 65 dereceli bir muhafazaya sahiptir.

Yangın uyarı sistemini oluşturan tüm kabloların ve uzak denetçi ve denetleme merkezlerine muhabere için kullanılan parçalanmamış Yangın Algılama Sistem hatların; kopukluk, kısaltarak devre ve türap birçokağı gibi arızalara karşı ötümlü olarak denetleme altında tutulması gerekir.

Report this wiki page